söndag 30 augusti 2009

Våra planer rodde i hamn

Jajjamensan! Vi hann med två fester på en kväll, utan problem. Har varit superkul på båda! =) Tack snälla alla som varit mitt sällskap idag. En riktig toppendag hela dagen.

Ammade Siri en gång imorse = tog sovmorgon till 10. Gick en underbar promenad och kollade in Kvinnerstaskolans alla rabatter och grönsaksland. Provade en ny väg, som ledde bakvägen till Hovsta. Gick hem via Åby där det blåste STORM, minst sagt! Efter att ha rätt ut mina tovor i håret efter stormen åkte vi till Attersta.
Crilles mamma hade gjort bland de finaste smörgåstårtor jag sett. Goda var de oxå. Siri var go o glad hela tiden. Hon och Ludvig fick bekanta sig med varandra. Han är ngr månader äldre. Vi fick reda på ytterligare två bebisar som är påväg i vår bekantskapskrets. En beräknad i Januari och en i April. Trevligt, trevligt! Fler lekkompisar till lilla Sirap.

Efter ett snabbstopp hemma åkte vi till T&C. Där blev det riktigt kalas! Ett tag var det mkt folk och hög volym. Intriger och bebigull ;) Även här var Siri så himla gullig o snäll. Bara glodde lite väl mkt på folk ;) Efter sitt nattmål så somnade hon sött i mina armar. (Hon vaknade inte ens när vi satte henne i babyskyddet, för att ngr timmar senare åka hem o bädda ner henne. Hon
tittade aldrig upp. Super!)

Malin drog ngr citat ur en tidig utgåva av "Ett barn blir till". Där stod de bl.a. att man skulle amma minst 10 minuter på varje bröst, men max 20. Sen skulle man vila 20 minuter efter varje amning. Men det roligaste av allt, om Björn hade tagit fasta på, var att det stod att en gravid kvinna kunde tappa sexlusten. Men det var inget farligt att ha sex ändå. Och det borde man för mannens skull. "Annars kunde han tröttna". Superviktiga råd alltså!
Malin är nu i v. 18 och Monica i v. 24. Det blir oxå perfekta kompisar till Siri. Hon kommer ha många vänner hon =)
Togges kaffe spetsades med mer o mer Mintuu under hela kvällen. Det slutade med en glad och fnittrig 35-åring. Tessans rödvin satte även det spår. Mest i toan ;)

Ja, vi hade riktigt kul! Men nu ska vi sova lite, igen. Det är det tråkigaste jag vet(!)

1 kommentar:

Linda sa...

uhja, Asti e bland de godaste!
Mysigt för dig att få ta något/några glas "igen" hihi =)