fredag 7 augusti 2009

Härliga fredag

Inatt sov Siri i sin säng igen. Det går faktiskt rätt bra nu :)

Safira har smitit genom häcken till grannen två ggr idag. De tycker iof att det är kul när hon kommer och hälsar på. Men från deras tomt är det helt öppet ner till vägen och där är det farligt, farligt för en liten glad krabat som henne. En av gångerna fick hon tydligen leka med deras katt, ropade de genom häcken. Jag ropade tillbaka; "Vad kul för henne! Lekte katten med henne oxå?" Dottern i huset svarade snabbt "nej".

Imorse var vi på BVC för första gången. Det var bara vägning och mätning. Hon går upp så fint i vikt. Nu väger hon 4020g. Hon har alltså ökat exakt 2 hekto på en vecka. Får se nästa fredag vad hon väger då då =) Hon var 52 cm lång nu. Bärselen vi köpt får man börja använda när de väger 3,5 kg och är 53 cm långa. Så närsomhelst nu!

Hon fokuserar blicken och tyckte det galna gosedjuret i taket över bvs´s skötbord var bland det intressantaste hon någonsin sett. Inte så konstigt kanske. Hur mkt Har hon sett?

Nu sover hon gott efter att ilsket ha hållt sig vaken förmiddag, lunch och halva eftermiddagen. Hon kommer sova fint inatt med andra ord =)

Åhh... nu vakna hon!

Inga kommentarer: