lördag 22 augusti 2009

Födelsedagar

Ja, tänk att alla ska fylla år samtidigt. Några få gånger om året passar nästan hela vår bekantskapskrets på att fylla år. Men värst är nov-dec. Nu är det 6 st som fyller år, på två dagar. (Erika, Krille, Sofie, Alfred, Danny och Togge)

Men idag har vi varit i huvudstaden, lr närmare bestämt Tyresö strand. Det var Danny som skulle firas, den lilla gullungen. Det var första gången vi kom iväg upp till Larsas syster sen hon flyttade, sist, och mycket har ju hänt sedan dess! Det är ett himla flyttande på den där familjen. Det är 5:e stället de bor på sen jag o L träffades för snart 8 år sedan. De bodde jättefint i ett gulligt litet hus. Självklart var det ju ett gult pusthus. Vad ska man annars bo i? ;) (Vi, hon & hennes mamma bor i sådana)



Gunilla är lika glad varje gång hon får gå med vagnen.


Lunch med olika pajer, sallad o tzatziki med lite glas i. Inget farligt. :P


Prydnadshunden var med, och passade in.


Självklart blev det gräddtårta med ljus att blåsa ut.
4 små ljus för 4 års barnet.

Efter Sthlm var vi bara hem och kastade i oss mat för att forsätta hem till Erika. Hon firade sin 25års dag med alla vänner idag+ikväll. (Hon fyller imorrn) Erika hade sökt med ljus o lykta efter "Det roliga spelet" (a.k.a det arga spelet, a.k.a Från A-Ö) och äntligen hittat det och köpt det. Så det spelades för fullt när vi kom! Men till min förvåning gick det lugnt och städat till. Ingen som underkände orden man rabblar ut, inget morrande och inget hårryckande. Inte alls som när tjejligan spelar det alltså! ;) Jenny drog med Safira ut på promenad för att få en nypa luft. (det var nästan 30 grader i hennes etta, trots öppna fönster..) Tillslut tyckte Siri att det var på tok för varmt oxå och det var lika bra att åka hem. Så nu sitter vi här. Siri sover tungt i sin säng.


Jenny o Andreas verkade inte ett dugg osugna på en egen bebis ;P

Inga kommentarer: