måndag 3 augusti 2009

Tatuering, någon? ;)

Jag har fått en ensam stund utan barnaskrik lr ansvar :) Larsa är ute på kvälls promis med de båda små. Tänkte passa på o berätta om några vänner....

Det finns en tatueringsmaskin i min vännskapskrets. Denna har de till att öva sina färdigheter med. Den kommer även fram till fest. Denna gången ville AJ ha en tatuering. Han bad DL göra jobbet. DL frågade VAD han skulle tatuera, men det visste inte AJ. DL kom med förslaget att tatuera in sina egna initialer på AJ. Detta tyckte AJ var en bra ideé och den rodde i hamn. Men AJ var inte nöjd här, utan ville ha något mer. På fotknölen. De fortsatte med att göra ett ankare. Inte så snyggt lr jämt med man såg gott o väl att det var ett ankare. En tredje person hojjtade till om att det skulle ju vara en kedja lr ett snöre från ankarets topp.... Tatueringsmaskinen satte genast igång och började nåla in ett snöre. Bara att de ritade snöret utifrån och in till ankaret. Där inne på ankaret knöts inte snöret fast i toppen på ankaret, utan i ena kroken/bågen. När detta påpekades av de andra och AJ tittade ner på sin nya, och framförallt fräscha tatuering, lät det; ÅÅååh neeeeeej!

Det är långt ifrån den första missen som görs med denna maskin. Och jag antar att det är långt ifrån den sista oxå. Ofta övas det under folks fötter med den. Där slits tatueringarna bort rätt så snart och nytt motiv kan prövas. Det händer att folk är kittligare än de tror under tassarna och det valda motivet påbörjas med en linje för att sedan avslutas där oxå. Linjen brukar då inte vara rak, utan mer se ut som afrikas konturer.

3 kommentarer:

Malin sa...

Skulle gärna vilja ha en till,men den där tatueraren verkar farlig... ;) ;)

Linn sa...

Eh.. Det borde vara någon slags intelligenstest inblandat för att man ska få köpa sådana farliga saker! :P

Jempan sa...

mhm jag blev ju sugen...