torsdag 6 augusti 2009

Välkommen sol :D

Igår kom Li, Mackan o Amos på besök. Det blev en trevlig eftermiddag på altanen med rabarberpaj och amning..... Dessvärre kom även en hel del oinbjudna gäster. Myggen! Har inte haft många myggor här hemma i år men nu verkar attackmyggorna dra in från norrland. Illa!

När de åkt hann vi bara gå en promenad där vi träffade på T&C, som varit o handlat o var påväg hem, innan Morfar Leif, Ann-Britt o Ninja kom över med glass :) Det blev med andra ord en trevlig kväll oxå. Vi räknade ut att det kommit över 30 olika människor och hälsat på Siri innan hennes 2veckors dag. Omtyckt liten krabat.

Idag blir det besök hos lillebrorsan, Larsas Farmor och sedan ska det utföras lite shopping på Marieberg. Får se om hon som styr våra liv tillåter våra planer att ro i hamn ;)

Inatt sov hon nästan hela natten i sin säng. Med den obligatoriska byta blöja o amma pausen 03:33. Sen ville hon inte somna om förren efter 5. Men då hade jag redan väckt L o lagt över det på honom, och somnat själv. Jag hade ju gjort det jag kunnat. Och så har ju faktiskt L fått sova hela nätterna i över en veckas tid nu. Tillslut somnade hon och åkte ner i hennes alldeles egna säng, igen.

Inga kommentarer: