lördag 6 november 2010

Trädgårdsdag

och fixar dag över huvud taget. Vi har fått på det gamla taket på altanen. det passar sådär och ser vääldigt gammalt o skitigt ut nu när det övriga taket är i toppskick. = Handla nytt till våren. Jag och de två små S:en har samlat ihop lövhögarna o slängt i skogen. Det börjar se fint ut ute iden. Solen skiner och det är en härlig dag.

Nu har vi ätit carbonara och Siri har somnat. L är ute o flyttar högen med trall som ska bli vår nya entré. Det blev inte av nu på hösten o får väl vänta till våren, tidigast... Nu ska jag ut o plocka bort de sista sommar sakerna, för snart har de frysit fast där de står.

Sen ska vi baka en kaka o åka hem till morfar Leif. Vinterdäcken ska på idag oxå. På onsdag väntas snö.

Igår fick vi sent kvällsfikabesök. Det var de där ungdomarna Axel o Bettan som varit ute på Danska Krogen o lyxat med trerätters o massa goda öl. Ungdomar har ingen ro i kroppen o måste sysselsätta sig tills de dimper ner i sängen ;) Men det var trevligt med besök och få höra lite om dem o dess krets. Jag hade hittat massa smaskigt lösgodis på Maxi som vi åt tills vi mådde illa. Då ursäktade de sig o åkte hem, Bettan skulle ju upp vid 6 o jobba. O jag tyckte vi gick upp tidigt på helgen...

Inga kommentarer: