måndag 1 november 2010

Olyckan har varit framme.

Siri har bränt sig på kaminen. Tur i oturen var att den inte brunnit så länge så den var inte sitt varmaste, men jag kunde inte snudda vid den utan att bränna mig. Så, tillräckligt varm för att gråta hysteriskt i en halvtimme... Tror dock inte det var av smärta, då. Utan att hon blev fasthållen med händerna i vattnet, då vi inte var säkra på om o var hon bränt sig. Det visade sig vara tre fingertoppar på höger hand. 

Vi blev erbjudna att komma in till jourvårdcentralen, men eftersom vi har bra kontakter inom apoteket så hade vi allt hemma för att lägga om en brännskada. Salvor, nät, kompresser, bandage o allt vad det heter. Så kunde lika gärna göra´t själva. Och när alvedonen satt in så var hon näst intill på topphumör igen. Hon fattade snabbt att en hand var obrukbar och nöjde sig med vänstern.  Det kunde ha varit mycket värre, och nu hoppas vi hon lärt sig att den är AJ AJ på riktigt. Fast jag satt en dm ifrån henne så slank alltså fingertopparna fram. En olycka händer så snabbt!!


Stooort bandage på liten liten hand.


Men har fortfarande lite energi till spex framför kameran.

Hon somnade som vanligt på kvällen och nu hoppas vi inte hon vaknar förren klockan är 8 igen....

1 kommentar:

Li sa...

Stackars liten! De är verkligen snabba med sina små fingrar överallt, för att inte tala om klättrandet. Fy fasen. Har hittat Amos på köksbordet fler än en gång när det blivit sådär oroväckande tyst. Tur att skadan verkade av den lindrigare sorten iaf. Synd att jag missade er igår, men vi får ses en annan dag.