söndag 7 november 2010

Tjockis...

Jag tror Larsa tycker jag äter för mycket snask.... Han kom just med en godisskål till mig som satt framför tv:n. Jag blev förvånad o tackade så hjärtligt! Men sen jag såg vad som var i skålen och hans breda leende.

Margarin!!

Jag vill tillägga att jag ännu inte gått upp något i vikt och är i v. 20 nu. Sådäså!  :P  Halva tiden avklarad, bara bästa halvan kvar :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe....är i vecka 29 och har bara gått upp ett halvt kilo =)/L

E-line sa...

Oj då. Men skönt att du gått upp lite iaf. Alltså får du behålla lite i magen?

Li sa...

Skönt att du inte börjat gå upp än. Det vore väl skönt om det blev ungefär som sist, 9 kilo var det då väl? Ganska lagom tycker jag. Men å andra sidan så brukar man ju kunna gå ner ganska snabbt igen också så det är kanske inte hela världen om det skulle bli lite mer heller. När kommer magbilder? Något borde det väl synas ändå? Kram

E-line sa...

11 kg var det sist. Men då var jag lite nogrannare med vad jag stoppade i mig..´. Så vi får väl se. Runt 10 kg är ju jättebra om jag kan hålla. En normal graviditet väger väl omkring 10 kg med bebisen, fostervatten, extra blod, moderkaka, livmoder o allt..?

Magen har börjat växt. Inga kläder sitterokej längre. Men än ser man inte att det är en gravidmage o inte bullmage... När det blir gravidmage är det lättare att klä sig, då är man ursäktad för att kläderna sitter tight som attans över magen. Vad det gäller magbilder så väntar jag nog några månader till :) Kanske till efter bf ;)