måndag 1 november 2010

Kumlingar

Idag har vi uppehållit oss i Kumla större delen av dagen. Förskolorna här har höstlov så vi drog med oss grannen o barnen till Kumlas öppnaförskola. Där mötte vi upp hela familjen Hallin.  Det var väldigt trevligt att se hur de har det på dagarna. Nya leksaker, nya sånger o annat fika.

Lunchade på en liten mysig restaurang på torget. Det var fullt upp med fyra barn o fyra vuxna. Efter att ha vinkat hejdå till Olle, Alice o mamman följde vi med hem till Hallins för lite sömt för de små o lita kaffe till de vuxna. Men Siri ville inte alls bli nertvingad i en ny säng med okända sängkläder i ett rum med ett annat barn i när det fanns en hel massa leksaker och katter utanför rummets väggar. Sagt o gjort så fick Siri vara med de vuxna o fika medan Eilie somnade som en stock efter en dag med massa bus.

Siri somnade ganska så fort i bilen påväg hem istället. Jag har sopat altan i över en timme nu. Skönt väder ute! Lite vatten tvätt på möbler, balkar o väggar så kan vi sätta på plasttaket där igen så vi slipper metervis med snö därinne i vinter. Har vi tid kanske altanen får nytt tak o en ny vägg till våren. Men det är lite annat på schemat till våren oxå, så vi får se hur det slutar...

Nu måste jag upp o väcka flickebarnet så hon vill sova ikväll oxå.

Tack alla inblandade idag. Vi har haft en superdag!  =)

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack själva det var jättetrevligt!//Eilie