lördag 20 november 2010

Tacokväll i Kumla

Larsa är ute o står på egna ben (hoppas jag) han o Jerker skulle ses på bussen och åka in till stan o träffa Tommie. Tillsammans gör de helt klart stan osäker! Något gott att äta, och så en massa gott att dricka på Öl o Whiskeymässan var planen innan de åkte. Imorrn får jag väl höra hur kvällen blev. Vi tjejer var bjudna till Kumla, då Jennies karl oxå skulle till ovannämnda ställe. Det blev en fantastiskt trevlig kväll!! :) Vi var alla samlade med barn. De lekte väldigt bra ihop. Tror de träffades alla tre när Siri fyllde sist. Det är så svårt att få ihop allas scheman o rutiner, men ibland går det ju!

Det var trångt vid köksbordet, men finns det stjärterum.... Siri fick sitta på en vanlig stol o äta och hon skötte det hela väldigt bra. Hon satt still o åt fint. kanske finare än vi vuxna t.o.m. som kladdade med våra tacorullar ;)

Till efterätt smällde Jennie ihop en saffransglass på ett kick och guuud så god den var. Jag älskar saffran!  Efter mycket lek o bus började Siri smygvila på kuddar o filtar så det var bäst att åka hemåt. Det strålande humöret höll även i sig under bilresan hem (!!!) som oftast är mindre kul.... Väl hemma traskade hon iväg o skulle gå till skogs, i pyjamas o vinterjacka...  Safira var inte sen på att hänga med! men nej det gick inte. Klockan var över nio och det var bäckmörkt i skogen. Härom eftermiddagen var vi ute o gick i skogen. Det började skymma och skogens alla läten blev tydligare o tydligare. Tillslut hade jag skrämmt upp mig så att det bara var att ta Siri på armen o småspringa hemåt. Safira fick inte stanna o sniffa på något onödigt, det var raka vägen hem som gällde. Ibland är skogen lite läskig. Tror det finns mördare o banditer där ibland. Och Vet att det finns vildsvin o andra stora djur. Uh!  

Nu blir det en trevlig film där det inte medverkar några monster...


Blandade bilder från kvällen. Medverkade gjorde Snygg Limpan, Lilla Li, Smal Jennie och så barnen!

1 kommentar:

Anonym sa...

Underbart collage! //Jennie