fredag 12 november 2010

Fredag!

Äntligen fredag igen och pappan kommer ikväll hem för att stanna i två hela dagar. Siri frågar efter honom Varje morgon och svaret tillbaka börjar bli ganska tjatigt: "Han är på jobbet idag så vi kan äta praliner o byta blöjor här hemma" ;)

Vi har hunnit vara på babysång på förmiddagen. Det var trevligt. Lite nytt folk o en lite lugnare Siri. Hon satt i mitt knä flera sekunder ibland. Men så kom hon på hur man kom upp i deras höga soffor så då skulle hon sitta där o titta ner på oss andra. Det har varit uppehåll i två veckor och nu när man var tillbaka igen var det flera som lärt sig gå. Vad stora de blir då!

Vi passade på att fylla på i våra matförråd efteråt. Coops parkering var under all kritik. Ca 2 dm vattnig slask fick man försöka dra vagnen igenom och jag hade inte tagit på mig gummistövlarna för att åka o handla så lite fuktig blev man. Folk hade problem att ta sig fram med tomma vagnar och det var många stånk o bök innan vi kom fram till bilen igen med Siri i vagnen o matpåsarna fulla med lättviktsprodukter som mjölk, ost o julmust...

Vi blir nog inne nu på eftermiddagen. Det är mörkt o blött ute. Kanske skulle vi baka något gott. Läste just ett recept i Allt i Hemmet som kom i lådan igår. Italenska mandelskorpor. De kanske skulle få bli till i vårt kök idag.

Inga kommentarer: