lördag 13 november 2010

Lördagkväll

Leva & Bo mässan var verkligen inte värt besöket. Men nu så bjöd ju NA på biljetterna så det gjorde ju inget. Det är ju bara massa bjässiga saker där inne som de vill att man ska köpa. Säljare som suger tag i en o vill att man ska köpa en gigantiskt pool, en ny bergvärmepump, kamin, villalarm, avloppsverk ja vad som helst, bara de får sälja! Och så de gamla vanliga; Telenor, Tele2 you name it!  Tjatiga säljare som bara fortsätter fråga o mala på fast man snällt o artigt tackar nej till de oemotståndliga erbjudanden de kommer med.

På vägen hem hann vi in o shoppa på Lager 157 och så tittade vi förbi dagiset Siri fått plats på från januari. Det såg trevligt ut även om det inte var med på varken vårt 1:a lr 2:a hands val. Vi tackar iaf. ja och väntar o ser vad framtiden bjuder. Kanske blir hon hemma med mig tills lillebror kommer och får så förbli. Man vet aldrig.

Efter att ha hoppat in o hämtat med hunden hemma och Siris matstol åkte vi över till familjen Andersson/Stensson i Dylta. Togge hade "lagat" hur mycket god mat som helst och Safira fick trevligt hundsällskap i form av en stor, vit o fluffig Troja (samojed)  Gabriel blir bara sötare o sötare och idag skulle han få sova i sin egen stora säng för första gången. Eftersom Siri var uppe sent igår ville hon inte vara uppe lika sent ikväll. Så det blev hemgång i tid och vi ska nu slå på en film och ta fram nått smaskigt. (Om jag får välja....)

Imorrn är det Fars dag och allt som hör till det. Vi har ju många pappor runt omkring oss. Nummer ett är ju Siris pappa nuförtiden.  När vi firat honom drar vi över till min far i Skogstorp o avslutningsvis åker vi hem till Conny o Gunilla o firar C med hans barn. Många pappor som sagt :)

Inga kommentarer: