måndag 15 november 2010

Idag

Nu är mamma här. Jag smällde ihop en kladdkaka tills hon anlände. En kladdkaka i micron! Gräddningtiden tog ynka 7 minuter och den blev väldigt bra! Enligt mamma med. Själva röra ihop precessen tog ungeför lika liten tid. Perfekt när man har snålt med sånt. Tid alltså.

Till lunch provade jag oxå ett nytt recept. En skaldjurssås med creme fraiche o lime. Superlätt och god!! Till det serverade jag färsk spenat pasta. Siri middagsvägrade ikväll med. Tror inte det har med maten att göra för hon har bara petat i middagen tre dagar i rad nu. Togges pannbiff, Connys Lasagne och nu min skaldjurssås. Inte likt henne, men hon får ju gröt innan hon lägger sig senare på kvällen och då äter hon som vanligt, liksom lunchen.... Ännu en period?

Vi hälsade på hos lillebror, Bettan o Charlie nu på kvällen. Charlie känner fortfarande att mor har stor respekt för honom (hon är ganska galet hundrädd, och har även varit rätt för lilla Safira....) Så han fjäskade sitt bästaste fjäsk. Låg o sov på henne  :D  Nu ska vi bädda ner oss. Safira har redan somnat i mammas säng.

Inga kommentarer: