söndag 4 oktober 2009

Västerås weekend

Allt har varit helt perfekt! Rummet var jättefint. Siri har varit helnöjd. Mat o dryck kanongott. Shoppingen var super. Vi har bara myst, hela helgen :) Perfekt avkoppling. Har ätit thai o japanmat. Perfekt att ta med till rummet då man får med bestick. Eller ja... pinnar iaf. Var lite orolig över om Siri skulle sova lika bra borta. men det gjorde hon. Somnade som vanligt kl åtta, utan knorr. Supergod frukost två dagar irad, med allt man kan önska. Avslutade alltid med en våffla med sylt o grädde ;) Hela lördagen gick åt till shopping. In o ut ur affärer. L var helnöjd....not! Men han kom inte med nå bättre förslag så, så fick det bli =)

Idag fortsatte helgen i shoppingens spår. Vi åkte till Nisses! =) De har verkligen allt! Hittade en liten liten byrå/piedestal som fick följa med vår redan fulla bil hem. Innan vi styrde kosan hemmåt åkte vi till Siris farfar Leif och hälsade på. Där bjöds det på smörgåstårta, och blev en trevlig avslutning på helgen. Klickbara bilder följer:

Rummet.


Påväg ut.



Gamla stan.


Nattning med pappa.


Mor o dotter mys.


Det här är livet!

3 kommentarer:

Linn sa...

Vad fint, och vad mysigt ni verkar ha haft! :) Det var ni värda!

Jempan sa...

Ni verkar ha haft det trevligt. Skönt att Siri trivdes också. Jag älskar möbeln ni köpte, supersnygg. Kanske skulle jag bjuda Nisses på en visit någon dag.

E-line sa...

Ja, väldigt fin =) Synd för dig att det var den sista = utställningsex. :P

Åker gärna till V-ås nån dag o shoppar. Har en ny favvoaffär i den staden, förutom Nisses; NewYorker!