söndag 18 oktober 2009

SEGA-rally

Var som sagt på rally idag. Det var trevligt o få se lite bilar igen. Har ju inte fått följa med de senaste gångerna då nån har varit tvungen o ta hand om lillan. Hon är för liten för att vara med på riktiga biltävlingar med stooora motorer.

Tyvärr var det inga avåkningar eller annat spännande. De flesta körde t.o.m. riktigt mesigt. Knappt styrfart i kurvan vi stod i. Safira var glad över att massa människohänder klappade på henne och att morbror Erik "tappade" lite äggmack då o då. Siri satt i bärselen, först på Larsa, sen på mig, under min jacka! Hon sov mest, o tyckte vi var rallytöntar.

Vi var stela o kalla när vi traskade tillbaka till bilen i gummistövlar. Passade fint o glida ner i ett riktigt varmt bad med jordgubbssalt i vattnet o choklad i handen när vi kom hem igen.

Ikväll har vi gästat Togge&Carro. Crille&Monica dök oxå upp. Det pågår mobbning mot Monica. Får nog ringa Friends. Inte bara hennes duvor med vingar på benen, som hon såg (Eller drömmde? Ingen som vet) utan det/vi tjatar om hur mycket hon har handlat till lillan som ska komma ut i dec. Verkar vara enorma mängder! Men har inte sett det med egna ögon, än ;)

Alla är vi insnöade på något. Carro på skolarbeten, Togge på bilar, jag på heminredning och Crille på hmm, ja allt som finns på E-bay ;P

1 kommentar:

Mel__666 sa...

Vad trist att det inte blev ngr av åkningar. Det är ju sånt som är kul =) Alltid skönt med ett bad efter man stått ute o frusigt. Är det nått ja saknar hemma så är det badkar.