torsdag 16 juli 2009

Skogstorp

Igår var vi ute hos pappa och åt en helt otroligt utsökt middag med bl.a. kött så mört att det trillade isär, kantarellstuvning av nyplockade små gula kantareller och sallad med stora fetaostbitar i. Desserten var inte heller dålig! Färska jordgubbar som smakade solmoget med vispad grädde, olika sorters glass och varm ostkaka. En riktig lyxmiddag :)

Parvel var som vanligt rastlös och kan inte sitta still en längre stund. Han klänger, springer, trummar, gungar ja allt man kan sysselsätta sig med. Han o Safira går bra ihop. Hon är lika trött av en eftermiddag med Parvel, som en eftermiddag med en annan hund. De leker o stojjar bäst de kan. Igår hade de tävling runt huset. Det var nära att Parvel sprang om henne, men hon tog igen det i kurvorna. Fort går det! Så kommer de tillbaka o flåsar båda två innan det är dags att busa med händerna i hennes gap...


Lillebror som gungar o smider planer i telefonen.


Lillebror som hänger ner o in under bordet för att busa med liten hund.



Pappa själv har hållt på o grejjet i veckor hemma. Det har grävts, pusslats med kantstenar, grusats, planterats, kört sönder, fått bygga upp igen.... men nu är det näst intill klart! Det blir jättefint med massa nya gångar här o där. På bilden; nya infarten med liten blomrondell.

1 kommentar:

Malin sa...

WOW! Vilken middag! Lyxigt värre ju. Kul att Safira har en själsfrände när det gäller bus... ;)