torsdag 9 juli 2009

Bullbak i skitvädret

Ja, det gick ju alldelses utmärkt att få den här dagen att gå med. Nästan så den inte räckte till ist. Det blev som sagt lite shopping först. Sen lunch på bästaste Rosalies. Men personalen där är ju riktiga latkorvar. Jobbade typ 12 tjejer bakom disken, men ingen som kunde lasta på mat i take-away lådorna och tallrikarna. Eller fylla på salladsbuffen och kaffet. Detta resulterade i väldiga köer. Gott var det iaf. de hade börjat med en "Månadens pasta" så den hakade jag ju på. Det blev alltså hummersås med kräftstjärtar idag ist för den vanliga Alfredon. Helt ok o så, men inget slår den vanliga!

Åkte sedan o fixade P-biljett till sjukhusparkeringen som gäller en månad. Så nu har lilla damen/herrn en månad på sig att titta ut. Det hoppas jag för guds skull ska räcka! Annars blir det att ta till nån av Larsas ideér. Idag sa han att han skulle locka ut lillen med en snickers. vi får väl se hur det här slutar :-O

Efter en svängom på Coop åkte vi hem o bakade bullar. Togge väntade in oss här hemma för han var så kaffetörstig o så hade nått gått sönder i hans bil så han var lite sur. Han fick snällt titta på när vi bråkade om vad som skulle i bulldegen. Eftersom vi tänkt göra dubbelsats men ändrat oss i sista stund så råkade jag ha i dubbelt med socker o salt. Men vanligt mycket med jäst, mjöl o.s.v. De blev söt salta bullar alltså. Inget fel med det!


Läste ju t.o.m recept o ändå blev de fel...


Larsa fick som vanligt snurr på bullarna till sista plåten. Alltså typ 60 bullar senare.........



När vi tatt ur sista plåten me bullar ur ugnen (som vanligt var sista plåten lite brännd) så åkte vi raka vägen till svärmor o åt tacos me Mia o barnen. Passade perfekt. Dessutom blev det jordgubbar, glass o bullar till efterätt =)

Systeryster lekte med sin kamera o så sa hon; Neeej nu raderar den allt! Sagt o gjort så hade hon lyckats radera hela sommarens bilder och filmer. Får se om programmet brorsan tipsade om kan få tillbaka dem.

Alla värkar förövrigt rädda när kameran åker upp för Conny påminner snällt om att "Nu kommer ni hamna på bloggen, akta er!"

1 kommentar:

Malin sa...

Nä för guds skull,inte en hel månad till! MAX 2 veckor till,och har det inte hänt nåt tills dess då får ni nog kanske ta till Snickers-knepet! ;)