torsdag 30 juli 2009

Häcksaxar, köttiga sår & blekmedel

Det blev inget med att klippa häckar igår. Vår elektriska häcksax, som vi fått direktioner om att den var glapp efter vi lånade ut den i slutet av förra säsongen, var iår stendöd. Det blir till att köpa en ny, men idag ska det regna, så är ingen brådska. Fick iaf lite gjort i trädgården igår.
Siri var vaken från lunch till kvällning och har sovit jättebra inatt. Som vanligt de senaste nätterna. Jätteskönt!

Sen kom Parvel över. Han hade sågat sig i benet på jobbet och ägnat sin tid på akuten. Det var ett rejält hack han hade fått. De fick klippa bort massa slamsor ut såret för att sy igen det och få ett åtminstone lite finare resultat. Den där morbror Parvel alltså! Alltid är det något! Han fick ett sms från jobbarkompisen, som åkt tillbaka till Kumla, där de höll på o rev. Det stod att hans kött var i hela sågen. Blääää! Vi tog hand om han. Fikade, åt mat, fikade igen och sen somnade vi alla tre en liten stund i solen(P, L & jag) , när äntligen Siri fick John Blunds sand i sina ögon.

Nu sitter jag med färg i håret. Äntligen ska det bli lite ordning på min utväxt. Inte blekt den sedan november. Igår påpekade t.o.m. Larsa att det var dags. Hade ju en förpackning hemma så bara att slå i. Får se hur ojämt det blir den här gången.

Inga kommentarer: