måndag 14 september 2009

Måndag

Idag har jag varit en riktig småbarnsmorsa. Ställde mobilen på ringning imorse. Snoozade. Kom för sent. Eller iaf. senare än vad jag planerat. Vi var på Öppna Förskolan i Ervalla. Det var min granne som tipsade om att det var trevligt där, och det var det ju. Kul att bekanta sig med andra mammor i området! Där lekte de andra barnen med diverse leksaker och kuddar. Siri fick sitta i en babysitter o titta. Det tyckte hon var spännande som attans.

På eftermiddagen var vi över hos grannen o skvallrade. Siri somnade efter flera timmars försök i vagnen, så hon fick gästa deras trädgård. Safira fick följa med in istället. Det gillade hon. Där fanns massvis med saker att sniffa på. Inte minst barn. Fick även titta igenom ett berg med barnkläder och fick med mig några riktiga guldkorn hem. Tack snälla!

Nu har vi precis ätit och L smet upp o fortsatte med vinden igen. Hoppas det blir klart däruppe snart så man kan ösa in alla handdukar, sängkläder, gardiner och dukar igen. De är nu instoppade i varenda byrålåda och vrå. Man hittar aldrig det man ska ha!

1 kommentar:

Susanne sa...

Tack för sällskapet idag! Hoppas kläderna kommer till användning!
Hörs & ses!