söndag 27 september 2009

Back on track! :)

Nu på kvällen har vi levt vårt gamla liv. Det har fikats på hög nivå. C&M "kom över" från Kumla. Sen slog klockan 19.30 och det var dags för Siri att gå till sängs. Det gick lika bra som vanligt att lägga henne. Tog knappt 5 minuter innan hon sov. Sen kom C & T från Södra Dylta oxå. Det har skojjats, stojjats, diskuterats, spelat musik och film. Siri har inte vaknat en ända gång. Det är första gången vi provade att ha besök när vi la henne + när hon sover, och det fungerade alltså superbra! Så nu är det fritt fram ;)

Ibörjan satt vi alla vid samma bord. Alla pratade med alla. Alla var sams ;) Plötsligt gled vi tjejer in på egna ämnen och karlarna likaså.... Byttes platser så vi inte behövde ropa över varandra, sen satt killarna plötsligt framför datorn och kollade in viktiga saker. Tänk att vi pratar om så olika saker.



M är nu i vecka 28 och magen är i vädret. Jag tycker det ser så mysigt ut. Precis så mysigt som det inte kändes, när man var mitt i det, själv. Vädret inne hos oss denna kväll är hett. Kaminmannen har varit i farten och det sätter sina spår....

Inga kommentarer: