måndag 28 september 2009

Fullt upp

När klockan ringde imorse var dagen i full gång! Snoozade några gånger så det som vanligt blev bråttom! Upp o göra mig iordning. Sen fick Siri komma upp. Byta, mata klä och sen iväg till förskolan. Hon var inte på sitt bästa humör idag men påväg hem så somnade hon en sväng. Väl hemma fortsatte dagen med en promenad med de små liven. Siri somnade lite igen. Passade på att gå hem o klippa gräset medans hon sov. Medans hon är vaken gör man allt för henne. Så fort hon sover gör man allt för Safira och hemmet. Plockar i o ur diskmaskinen, tvättar, plockar. När jag tittade till henne var hon klarvaken och låg o tittade upp i träden. Nöjd som sjutton =) Fortsatte i trädgården i nån timma till. Underbart! Har fått mkt gjort idag! Härligt väder är det!

När L kom hem blev det stuvade mackaroner o falukorv. Mumms! Sen åkte vi till Mega för o kolla in barnkläder och jackor. De har ju såå många! Slutade med ännu en overall till Siri o en jacka till pappa. När ska jag hitta kläder till mig??!

När vi kom hem igen var det bara att mata Siri o lägga henne. Fixa med all disk, plocka bort allt vi lekt med idag och förbereda morgondagen.

Nu är det TV mys med morotsstavar och guacamole!

Inga kommentarer: