söndag 13 februari 2011

Ute o stoppar i oss gott, igen :)

Efter mycket om, ombokningar och men så åt vi på Bamboo igår med ett helt glatt gäng. Maten var toppen o personalen som vanligt, inte fantastisk. Men vi förstod varandra och vi fick in all vi ville ha. Toppen! :) Jennie skötte underhållningen som vanligt och vi bredde på :)

Efteråt åkte vi en sväng i skämmigt sakta tempo genom villa kvarter. Helt nya och gamla. Borta i Almby är man aldrig så där spejjade vi en del. Vissa var maffigare än andra och det diskuterades vilt i bilen om hur fönstren passade illa på just det huset, hur små tomterna var och vilken grotesk insyn endel har med stora glasade partier ända ner till golv, både mot cykelvägar o bilvägar och grannar.  Eftersom det var Melodifestivalkväll hade många fina middagsbjudningar och marschaller tända. Vi kände oss välkomna ;)

Siri har spenderat natten hos farmor. De har det så mysigt, hade legat o dragit sig långt förbi frukost, liksom vi här hemma....  Men nu är vi igång igen! Då det är trångt som det är i barnkammaren får L fajtas med isolering o annat själv och jag har gått loss med min såpablandning. Badkar, handfat, ung, fläkt, spis, vask ja allt får sig några sprej o en rejäl rengörning. Nu ska jag ladda dammsugaren med en ny påse o gå loss på ryamattor, innan resten av huset får sig ett svep.

Hämta Siri o vidare ut till A&B där vi ska möta upp mor & A. Den här dagen kommer gå fort!

1 kommentar:

Jempan sa...

Jag tycker att ni stod för underhållningen i precis samma utsträckning, det är himla trevligt att umgås med er.