fredag 11 februari 2011

Black Rock Mountain

Ja, nu är vi hemma igen efter en kväll i Kilsbergen. Deras stuga var ca 30 kvm och ganska så mysig! Sovrum och kök/vardagsrum. Siri tyckte kylen var toppen (när den öppnades) då den var helt i hennes nivå :) Ägg o körsbärstomater fanns det tydligen därinne. 2 minuters gångväg till restaurangen var det, och där hade man inte varit sen barnsben! Såg inte alls ut som förr. Då var allt i furu. Golv, väggar, tak o möbler. Nu var det luftigt och lounge:igt med öppen eld och fårfällar. Det uppstoppade älghuvudet var dock kvar på en vägg till Siris lycka. Fanns även en uppstoppad räv, bäver, några stora fåglar och så en varg med tänderna framme. Eller "Ija" (=Safira) som Siri kallade den =)

Man fick välja vad man ville ha för kött (oxfilé, lamm lr lax) så fick man in den på en 450 gradig lavasten som fräste utan bara den. Inget för små barnhänder! Till detta var det buffé med klyftpotatis, potatisgratäng, varma o kalla såser, sallader och bröd med goda röror att ha på. Det var väldigt trevligt och utanför fönstret åkte barn pulka i strålkastarna. De hade mitt goda alkoholfria vin som jag fastnat så för oxå. Extra plus alltså! Personalen däremot var rätt kass. Hon visste inget och hade inte ett enda leende på läpparna. Tur hon inte skulle äta med oss då ;)

Efter maten gick vi tillbaka till stugan o slog oss ned som ungdomar, på golvet runt soffbordet. (Ja, vi satt i soffan o fotöljerna oxå) Mina muffins var uppskattade, inte minst av Siri som även hittade en gömma med ostbågar! Hon somnade gott i bilen påväg hem o inte var det några problem att lyfta över henne till sängen heller. Hellyckad kväll alltså!! Mysigt att få träffa mamma/mormor oxå!  Och väglaget hem var inte så pjåkigt för hur det sett ut de senaste två dagarna.

Om någon blev sugen så spana in denna länk:
http://www.kilsbergen.se/erbjudanden.asp/id/1099/lid/128880

Inga kommentarer: