måndag 7 februari 2011

Måndag

Vi fick en hel massa gjort igår. Jag hade så ont i kroppen på kvällen (och imorse...) inte van att arbeta med hela kroppen sådär mycket. Det mesta skitjobbet är gjort. Det kom fram lite överaskningar som vanligt när man börjar riva i något, men inget stort. L rev väggen med stängd dörr men ändå så var det alldeles rökigt en våning ner av smått smått damm o sågspån. På kvällen kunde man rita i ett tunt lager skit på köksbordet. Nu ser man hur det kommer bli, och det kommer bli hur bra som helst! Vi är båda glatt överaskade =)

Siri hade haft det super hos farmor. Halv åtta hade hon tagit sin napp och trasa ur hennes väska och gått till hennes säng och ville bli ilyft. Det var sovdags. Hon kan sina rutiner och det underlättar många gånger :)

Jag o Safira var nyss ute o vårstädade lite. Kanske inte på samma sätt som ni. Vi plockade bajshögar. Perfekt frysta var de och vi fyllde två hundlortpåsar. Ett bra byte. Hellre tolv bajshögar i påsen än en under skon? Under syrenen hittade vi helt andra vårtecken. Vårblommor!! Tror de heter vintergäck. Korta, gula, prästkrageliknande. Trevligt!

Inga kommentarer: