torsdag 6 januari 2011

Fullt ös medvetslös!

Imorse blev det inga timmar att ligga o slumra i sängen. Bara en halv ;) Duscha, frukost o sen Lek o Bus landet för hela slanten! Kusinerna var där o kunde springa av sig i alla labyrinter. Siri är inte sen på att följa efter, men hinner inte riktigt med grabbarnas tempo. De fina grannarna var oxå där o rastade både barn o vuxna. Till fika blev det både mjukglass o bullar. Siri var i himlen. men så fort det var slut skulle hon ner o springa igen. Fattar inte hur hon orkar!! Springer o springer, o tittar bakåt. Är man så nära att hon kan se en så springer hon bara glatt vidare. Hon gör allt för att tappa bort oss och vi gör allt för att INTE tappa bort henne. Det gäller att vara med, för att GÅ därinne finns inte. Spring, spring, spring! Hon hoppar på studsmattor o fångar bollar. Klättrar i labyrinter o åker rutchkanor. Tillslut orkade jag nästan inte mer. Stängde in oss i ett bollhav för lite lugn o ro. Därinne kan hon inte röra sig så fort o framförallt inte ta sig ut, men är superglad ändå! =)

Siri blir aldrig trött därinne, speciellt inte när man fyllt på med socker så efter timmar av bus får man dra henne därifrån. Ärenden på stan, (där jag knappt kunde ta mig fram i all snö) snabbvisit på Biltema och så in med en påse Maxmat i bilen så kunde vi åka hem o äta en sen lunch. Siri tog itne lång tid på sig att somna. Bäst hon laddar batterierna för när hon vaknar ska vi till Kumla o fira lilla Isabelle som blivit ett helt år.

Det här med att inte lägga upp bilder på bloggen är ju aptråkigt. Själv läser jag inte ens bloggar som inte är generösa med bilder, så får kanske ta tag i det här ändå....

Nu åter till skottandet . . . .

1 kommentar:

Jempan sa...

Åh vi hade också velat vara på lek och bus landet. ring oss nästa gång ni ska dit! Kram