tisdag 18 januari 2011

1,5 års kontroll

Det har vi varit på idag. Tidigt som sjutton! 8:45! L hade sovmorgon och jag tvärtom. Vi gick upp tillsamans kl 7 o åt frukost. När han åkte kunde jag snabbt göra mig iordning för att väcka Siri. Det blev lite bråttom så hon fick dricka fil med farmors hemmagjorda jordgubbsfil till frukost, i bilen.....

Väl på kontrollen så var det nästan självaste Leif GW Persson som undersökte henne. Han var väldigt lik honom!! Hon vägde 11,9 kg och var 83 cm lång. Det var tydligen normalt, och det får man väl vara glad över (?) Så var det dags för vaccenation. Ett stick i benet o lite arga skrik så var det över. Vi fick tydligen vårdcentralens sista vaccin. Det var slut i hela Örebro och skulle kanske komma in om 3 veckor.

Eftersom besöket bara tog 10 minuter så passade vi på att åka till Lidl och glo lite. Kom hem med en pull påse. Bl.a. kryddor o pingvinstänger :)

Dagis igår var superkul! de har en rutschkana på övervåningen som är buskul att åka i! Både på stjärten o på magen. Siri klappade händerna varje gång och tillslut klappade alla andra oxå, varje gång... Hon kan dra igång många =)

Nu ska vi äta spagetti o köttfärssås o sova lite, sen blir det mera dagis! På fredag ska vi få äta lunch där. Flygande jakob, jo man tackar!! ;)

Inga kommentarer: