tisdag 14 september 2010

tvättmedel, såpa o klor

På senare tid har jag vilat ganska mycket själv när Siri sovit sin middag. Lagom så man hinner äta lunch, läsa post o vila en stund innan det är dags för nya bus.

Idag blev inte en sån dag  :(  Jag har plockat med allt detta småplock som måste plockas med var eviga dag! Disk på bänken, gamla reklamhögar, allt annat som blir kvar där det lämnas där det inte ska vara. Det tar ju aldrig slut! Vem tar fram allt detta som man måste plocka bort jämt?! T.o.m. Safira hjälper till att sprida saker.... Iof. får hon sakerna av mig o sen gör hon det till mindre o fler bitar...Jag har även hunnit med o tvätta mörkt, slipa spackel, tvätta fler fönster och sanera fruktkorgen från en luden o vätskande nektarin. Såklart tog den med sig alla päron o Physalis i äcklet! Nu är korgen sanerad med såpa o ligger på tork.

Siri börjar vakna där uppe och det är bäst att gå upp o hämta henne för nu ska vi iväg till farmor o träffa gammelfarmor, har vi tur skulle även pappan dyka upp efter jobbet som krånglade idag.....

Inga kommentarer: