söndag 19 september 2010

Dagen i bilder

Mina små hos Morfar Leffe.


Pekfingret är ständigt aktivt.

Min bananflugefälla! Efter att ha varit nedåt i landet o sett hur de fångar sina kryp var jag tvungen att testa denna. Förut har jag lagt fram gammal söt frukt och då o då sugit upp flygarna med dammsugaren. Men här är det frukt i en vas och sen en tratt med ett litet, litet hål. Den är tejpad upptill så ingen ska kunna smita ut. De hittar in, men inte ut. Ungefär som getingfällorna.

Ett gosedjur som inte blev sålt på loppisen fick komma i Safiras ägor. Varje dag får man plocka upp ludd som "slinkit" ur. Men det finns ingen som är skyldig, konstigt!

 L har inte varit hemma på hela dagen. Vi röstade i omgångar. Han kom hem efter kl 19 och vi fick en fin middag tillsammans, efter barnets läggning. Ungsbakad söt o vanlig potatis med ett stänk av timjan, bbq marinerad fläskfilé, lime o vitlöks yogurt samt en grönsallad med pressad lime över. Mmm!

Till efterätt blev det hallon o blåbärspaj med extra mycket smuldeg och gammaldags vaniljglass. Safira skulle såklart ha en egen bit i valvaks soffan  ;)

Inga kommentarer: