torsdag 2 september 2010

Inte sitta still för länge...

Sagt o gjort blev det bad på Haga imorse. Det tar lite tid att förflytta sig när lillstrumpan ska gå själv..... Jag har blivit bekväm o orkar inte släpa på varken henne lr vagnen så det får ta lite tid. Påvägen från hagaparkeringen och in till badet tog det säkert 20 minuter för att vi skulle titta på alla bilar, cyklarna utanför, personerna i bankomatkön som vinkade glatt och känna på alla bänkar vi gick förbi därinne, glo på alla farbröder som satt på bänkarna och log, och slutligen titta in på de redan badande gästerna..... Och så tar det ju en hel del extra tid att byta om o duscha när en av oss ska springa iväg hela tiden och sticka ner händerna i andras badväskor o hitta diverse mellanmål och andra bra att ha saker.

Själva badandet var kul oxå :)

På eftermiddagen hann precis pappan komma hem innan vi stack iväg till Linnea på visit. Där fick man glass o njuta av kvällssolen på balkongen. Även där tog det tid mellan bil och port p.g.a. alla bilar som körde på gatan, en traktor och gräsklippare som skulle granskas nogrannare och alla dessa stenar som skulle synas.

Hos Linnea fick vi även läsa barnboken " Tummens mamma slutar röka" vi blev väldigt kloka av att bara titta på bilderna. Vi handlade på Lidl och kom hem med flera olika sorters choklad  :-O Väl hemma stod maten på bordet. Fisk o äggsås. Hela familjens favorit :)

Nu är det bara vuxentid kvar idag. Tänk om alla dagar kunde vara såhär bra =)

Inga kommentarer: