onsdag 29 september 2010

Höst, svamp, ljus o programstarter!

Limpan! Vi var i kyrkan imorse! Vad säger du nu då?? Sjöng och lämnade kollekt, som Siri sedan försökte sno tillbaka... Ibland går förskolan iväg dit o sjunger lite innan fikat. Ganska trevligt :) Prällen hade med sig två fulla väskor med plastdjur o hänsivase till Noaks Ark. Även här skulle Siri sno djuren. Efter ett tag kunde jag inte hålla henne tillbaka. Men det var ok.

Hängde med grannen o barnen ut i skogen strax innan middagen skulle börja lagas. Det visade sig bli en lite smaskigare middag eftersom Olle o Alice plockade rödgula trumpetsvampar i Safiras bajjpåse som vi fick med hem. Det blev fantastiskt gott i carbonaran! Bara pappan som pillrade ur skogsmöglet.

Förberedelserna inför operation tak har börjat. Idag rev L ner taket på altanen o satte upp plankor där ist, så slipper vi bygga ställning där. Tyvärr var itne det gamla plasttaket något att spara på. Det var nog äldre än vad vi trott...

Ikväll är det Berg Flyttar In. Det kan vara det härligaste programmet som går på TV nu. Men nu är det Idol. Mysigt på hösten när alla nya programm börjar och man har tid att vara mer inne, och framför tv:n. Brasan tänds varje kväll och värmeljusen lyser med sitt svajjande sken. Härlig onsdag på er!

2 kommentarer:

Linn sa...

Aaahhh! Ni ska ge tusans i att gå till det där stället. Snart börjar ni gå på högmässa flera gånger i veckan och titta på gudstjänst på svt på helgerna. Det blir avvänjning snarast för eran del!
Siri verkar dock vettig som försöker sno tillbaka era surt förvärvade som kyrkan helt oberättigat försöker norpa åt sig. Hejja Siri!

E-line sa...

Ja den där högmässan jag skrev om var visst inte en högmässa, utan en vanlig mässa. Typiskt! :P