onsdag 1 september 2010

Höstsol

Dagarna går utan att pappan är hemma. Det är lite ovant men går faktsikt väldigt bra. Igår cyklade vi hem till Linda o Vincent o busade på eftermiddagen. L hade bakat nougatmuffins och god fruktsallad till knoddarna. Mmm! Vincent visade glatt alla sina leksaker och sitt stora tält som han fick när han fyllde. De hade en rolig eftermiddag ihop och på hemvägen stannade vi o tittade på mua (kossorna) och pallade ett äpple..

går kväll kom pappa Leffe, Parvel, Bettan o Charlie. dde satt med våra IQ pussel, som vanligt..... Plötsligt hade pappa klarat det svåraste!! Det tog Larsa o mig flera dagar o han klarade det på en knapp timme. Det måste ha varit en himla tur  ;P

Idag gick vi långpromenad i det strålande fina höstvädret. Såklart stannade vi o tittade på alla hästar som bor häromkring. En o annan lastbil fick synas oxå. Vi tog en sväng till stan oxå. Hittade inga skor till mig men en mössa till Siri på Stadium Outlet. Ett brett o fint skinnhalsband med stjärnor på till Safira på Hund & Katt och en hel massa hushållsgrejjer på Rusta. Sen fick vi åka Rosalies driven på vägen hem. Mmmm igen!!

Imorrn tänkte jag vi skulle åka o bada på badhus. Om jag bara hittar allas badbrallor ikväll, och kan bestämma vilket vi ska åka till!

Inga kommentarer: