torsdag 5 november 2009

Smålandet

Då var vi hemma igen! Kom hem igår e.m. Vi har haft det supermysigt i söder. Vi har blivit bortskämda båda två. Städning, matlagning och hundpromenader var ett minne blott, tills vi kom hem... Larsa fick lite gjort här hemma. Slängt massa bråte, fixat vinden tills verktygen gick sönder och släckt halva undervåningen för att en propp gick.... Så när jag kom hem fick vi ställa oss o göra ett proppschema då det inte fanns något till alla våra proppar.

Siri har skött sig bra. Hon har sovit i liggdelen på vagnen på nättern. Bar in den i sovrummet. Funkade kanon. Eftersom den är som en vagga utan chassit under sig kunde hon vagga sig själv till sömns. Kanon! Hon har börjat bli en riktig tummsugerska. Lilla Siri. Nja, så liten är hon ju inte längre. Fick på henne en pyjamas idag som satt som ett korvskinn...

Slänger in lite bilder. Har inte tid o skriva mer!


Tummen duger, lillfingret suger?



En stor, fin byggnad på torget i Kalmar som jag inte kommer ihåg vad det var.

Fängelset!


En gång i en mur :)

Ett skevt hus.


Vallgrav


Ett ENORMT lönnblad!

1 kommentar:

Li sa...

Ja jäklar det kallar jag lönnblad! Gullig hon är med tummen i munnen också. Jag trodde Amos skulle bli en han också för han höll på och sög på den ibland, men det verkar inte som att det var bestående.