söndag 8 november 2009

Besök i metropolen

Igår lämnade vi Safira o Siri hos hennes farmor o drog till Kumla. Martin fyller 29 idag o det skulle firas. Vi blev ett glatt litet gäng som gästade den nya restaurangen (Cesar?) i Kumla. Personalen var väldigt skojjfrisk. De glömde även servera förrätt, så då bjussade dom på den o serverade den ihop med varmrätten. Jennie var överlycklig för att det nästan blev bakoframmiddag (börja med efterrätt o sluta med välkomstdrink) eftersom vi aldig går med på att ha sådana middagar. Det är förövrigt bara hon som vill äta sig mätt på någon söt efterrätt och till sist smutta på förrätten.

Limpan var även hon på sitt skojfriskaste festhumör =) det var återigen nån som bjudit upp till efterfest hemma hos henne o hon gick o la sig när solen kom upp. Och det gör den inte skittidigt i dessa tider! Hon gick ur sängen en arbetsdag efter att jag brukar stiga upp.

Kvällen var lyckad!

Siri hade somnat i vanlig tid hos farmor, men vaknat o fattat att det var nått lurt på gång. Så de var uppe o gick när vi kom o skulle hämta hem de små. Annars var läget under kontroll!

1 kommentar:

Li sa...

Låter som en toppenkväll. Efterrätten först är kanske inte en så dålig idé ändå. Låter ganska smaskigt.