söndag 15 november 2009

Bort med tassarna!

Safira har fått en gummikyckling!

Ja, Conny hade med presenter till oss alla. men framförallt Safira. Hon fick en liten kyckling i gummi, som piper. Den blev hennes absoluta favorit redan innan hon fått sätta tänderna iden. Vilket hon gör så försiktigt. Behandlar den lite som sin valp. Gullar med den, leker med den, pratar med den (här går det utför) tuggar på den.... Den inte alls som hon brukar tugga på sina leksaker. Försiktigr tuggar hon lite o sen sjunger några meningar. Hon blev heltokig av den!! Ingen tiggande Safira i ALLAS knän vid fikat. Alla var lika förvånade o saknade henne en smula.

Men hon hade ju gummikycklingen! Som hon svansade runt o daltade med. Vi fick arga ögat om vi ens försökte närma oss den. Efter några timmar så kunde hon släppa ifrån sig den på komando, ibland.


Nöjd hund under bordet med tårta o bullar på, som inte fick slinka ner mellan dödens käftar.

Vilar upp sig lite med kycklingen så nära hon kunde. Men hon vågade inte riktigt somna...
Tillslut var hon suoertrött o slumrade. Men endast rävsovning dög med herr kyckling i närheten. (Typ så nära det kan bli!)
När hon blev nödig sprang hon ut på gräsmattan o gjorde det hon skulle. Snabbt som attans! MED kycklingen i käften. Sen lika snabbt in igen o förtsatte gulla....
Tog den ifrån henne innan vi lämnade henne hemma ikväll. Så hon kunde slappna av. men imorrn är det väl på´t igen.

1 kommentar:

Jempan sa...

Ja ojojoj vad hon daltade med den lille kycklingen. Lite skendräktig varning på´na. Snackade med den en hel del och lärde den om livet.