måndag 30 november 2009

Mormor är här

Vi har mormor Lena på besök sedan igår. Så vi håller oss sysselsatta. Och så har hon med sig en bil oxå =)

Idag har vi gjort stan. Hittade faktiskt två toppar till mig o en till BH..... Lurade på henne en oxå. Himla bra är dom på Change!

Passade på att handla när vi var i storstan. Ica Cityhallen. Sämsta! Mitt i rusningstrafiken oxå. + att de höll på o byggde om så gångarna var hälften så breda som de brukar. ett ända virrvarr!

Mamma hjälper till här hemma. Hon gick bl.a. ut med Safira imorse o tyckte hon bajjade som en stor vovve (!) ikväll nattade hon Siri. Det gick finemang. Men hon sover oroligt nu o vaknar då o o då. Tror hon kommer bajja.... Pluttrade så.

Imorron är ju viktigaste dagen på året. Japp, jag fyller år. Larsa hämnas från sin glömda födelsedag med att han åker till Malmö, o blir kvar till på torsdag kväll :( Fredag ska han till Sthlm på kurs till sent.

Åter till ämnet. Alla som vill komma o äta tårta imorrn får givetvis göra´t. De som inte kan men som vill fira största dagen ändå ;) är välkomna på lördag eftermiddag/kväll. Då blir det ingen tårta (tror jag) men förfest med diverse tilltugg. Hoppas vi ses!

2 kommentarer:

Jempan sa...

Vi ses!!!

Anna sa...

Stort grattis till dig! Hoppas dagen blir kanon!:)