söndag 24 oktober 2010

Vi lyckades! :) Men nästa helg då? ;)

+ mycket mer =)

I fredags skrev jag: "Och nu är det redan fredag och helgen har precis börjat! Kanske hinner vi städa tomten, köra bort ställning o skräp, träffa kusinerna från Stockholm och få upp båten ut Hjälmaren innan helgen är över?"

Vi har:

# Tagit upp båten och ställt den på en mycket bra vinterförvaringsplats.

# Busat med Siris storstadskusiner, mamman, farmorn o Connyn.

# Kört bort byggnadsställningen till Sköllersta där den hör hemma och spenderat eftermiddagen ihop med Mathias, Carola och de två glada tvillingarna P & P.

# Städat ganska mycket tomt, men fortfarande inte helt klara...

# Krattat halva tomten OCH slängt upp skiten i skogen. (Brukar mest kratta ihop fina högar o sen brukar det inte bli så mycket mer med dem....förutom jord.)

Ja, vi har hunnit hur mycket som helst i helgen!!  :) Allt får inte ens plats att skriva ;)  Men vad fort det går när man är sysselsatt varenda minut.  Det finns såklart massa jobb kvar, var inte oroliga. Den sista hängrännan ska ju komma på plats så småningom, altantaket ska tillbaka på just altanen, i veckan kommer vår nybeställda balkongdörr som ska sättas på plats, vattenfiltret i källaren vill instaleras, luftvatten värmepumpen skulle oxå vara trevligare installerad än urkopplad hos en bekant och så vore det ju fint att få på vinterdäcken om det ska till att vara sånt här decemberväder i oktober...

Och just det, så har vi ju ett hål i väggen på toan däruppe. Det kan bli finare utan.

Inga kommentarer: