måndag 25 oktober 2010

Härlig tjejmåndag

Vi har haft en kanondag! Vi var på förskolan och gjorde handavtryck imorse och körde en sväng på stan efter det. S älskar att titta på folk, så vi har haft det väldigt trevligt. Men hon gillar inte att stå still i tråkiga affärer så man får shoppa snabbt. Det har både för o nackdelar.

Vi svängde förbi Limpan o J en sväng oxå. Siri var galet rädd för kissen. Skrek, backade och sprang till mig.  Och hon har en hund hemma som har så mycket mer energi än kissen som snällt gick runt o jamade o strök sig mot saker, dock inte mot Siri :)  J försökte lura Siri med laserpekaren men det gick hon inte på. Kissen däremot kastade sig hejdlöst mot den lilla pricken som for runt runt. Siri tyckte kissen var lättlurad och skrattade gott och länge. När hon förstått att kissen inte var farlig försökte hon klappa henne, men då ville Fenja inte bli klappad.

Innan vi for hem så hoppade vi in på Restaurang China o köpte med oss en Thai Wok Nudlar. Siri ville ta ner de fina kinalamporna från taket med röda toffsar i men det gick inte för sig. Så åkte hem o åt en vääldigt stark kvällsmat iställen. Siri fick en väääldigt mild gröt i magen istället och sen var dagen slut.

imorgon har jag inte planerat in nånting än. Vad ska ni göra?

1 kommentar:

Linn sa...

Tro på fan det att Fenja inte ville bli klappad när små flickor skriker när de ser henne. Hon fick ju komplex och blev sårad, förstår ni väl! :P
Det var kul att se er idag, det var alldeles för länge sen. Kram!