måndag 18 oktober 2010

Stormigt i byn!

Vi har haft en jätterolig dag på lek o bus landet idag. Nästan alla från föräldragruppen var där + några från babysången. Ett riktigt gäng! Efter lek o bus i flera timmar åt vi lunch där o sen busade lite till. Vi har badat i bollhaven, Siri har sprungit på löpbandet, klättrat, drattat på ansiktet, sprungit, smakat på golvet (!?), åkt rutschkanor, hoppat studsmatta, gått balansgång o nästan gått vilse i labyrinterna. Vi åkte hem innan det slog över för Siri som började bli bra trött!

Trodde hon skulle slockna redan i bilen så knäppte upp jackan o tog av skorna så det bara är o lyfta över till sängen när vi kommit hem.  Men hon bara babblade på om allt hon upplevt hela vägen hem, o då stannade vi o tankade oxå! Väl hemma var hon pigg som en lärka igen o började busa med den lurviga vovven. Men när hon fått krypa ner gjorde hon inga protester.

Jag gick ut o kittade klart den sista runtan på badrumsfönstret. Idag är det kallt!! det blåser isbjörnar ute! Och kittet var inte lika lättarbetat som häromdagen när det var soligt o gött. Torktiden innan man fick måla över detta är 5 dygn (!) så till helgen kanske det blir måla av....Och efter målningen är det klart! Just nu ser det inge fint ut fönstret. Men när färgen kommer på blir det nog kanon!

Det omtalade taket har tagit mycket tid. Målade sista plankan igår och nu är det Endast EN hängränna som ska upp o sen är det helt klart och vintern kan komma. Om den nu måste... Skönt! Vilket av alla projekt ska vi börja med sen då? Man får ju aldrig vila  :P

Idag dampt det ner ett brev från sjukhuset i brevlådan. Har fått tid för RutinUltraLjud! Och den  här gången ska vi ju ta reda på om vi får en liten pojke eller flicka. Spännande som attan!! 4:e nov får vi veta  =)  Blir såklart lika glad vem som än ska komma till oss. Så spännande att ta reda på det! Som när man var på förlossningen sist och fick upp henne på bröstet. Blir nog inte samma känsla (eller smärta) nu men är ju ändå samma besked :)

Inga kommentarer: