fredag 8 oktober 2010

Massa shopping

Igår blev det massa shopping! Tyvärr hittade vi inga kängor på Kavat o inte heller på MB. Men det går ju alltid att handla annat! Gammelfarmor E ville så gärna handla till Siri och det kan jag ju inte sätta stopp för :) Men när jag är med så åker endast det bästa med hem, och inte allt som hon tycker är sött.

Här provar S sin nya myspyslurv tröja och ett par mjukisar som matchade fint. Strumporna är från Sanna marken där jag fyndade 9 par halksocksstrumpor för 90 spänn! De är hur bra som helst! Åker varken ner lr av, sitter bra hela dagen och det är rikligt med halkskydd!


När vi kommit hem blev jag erbjuden att hänga med Susanne till MB igen för sen shopping. Vi åkte dit till 20 och kom inte ut förren 22 när de stängde. Det var mycket bra erbjudanden! Jag handlade en mjuk o skön kortärmad kofta för en dryg hundralapp och sedan en ny morgonrock med lite volang på :) Helt i min stil o färg  ;)  Den åkte på direkt när jag kom hem o åkte inte av förren det var dags för sängen. Ultramjuk är vad den är!

Jag har bäddat rent i sängen fredagen till ära och fyllt upp kylen, men bävar nu inför att plocka ur diskmaskinen, torka golven eftersom L dammsög hela huset igår när vi var o shoppade, o sätta in de sista bilderna i albumet.

Men som de säger. Det går åt mer energi att gå o tänka på det som ska göras, än att göra´t......

2 kommentarer:

Susanne sa...

Hoppas inte gammelfarmor känner igen den där hemska morognrocken ;)

Jag tycker du ser hur söt som helst ut iallafall!!

:)

Tack för ditt alltid trevliga sällskap!
Kram!

E-line sa...

Hahaha! Nää hon kommer aldrig få se den på =)

Tack snälla du. Jag har alltid kul i ditt sällskap :)