fredag 22 oktober 2010

Såhär har vi det när ni inte är med

Siri provar sin nya krontunika som jag äntligen hämtat hem. Den är från Me And I och alldeles för stor, trots att den är i storlek 86/92. Tunikan blev en fotknölslång klänning. Men den är varm o go så får ha dem hemma o mysa i tills den passar lite bättre. På bilderna sitter hon framför brasan med telefonen i högsta hugg o knäpper med fingrarna o pekar på papper o penna. Vilken diva.

Kompostgallret som tagit över vår trädgård har nu även hittat in. Denna gången är det inte hunden som ska hållas kort utan flickan. Det fungerar faktiskt väldigt bra att ha runt kaminen för att skydda de små fingrarna från hettan. Och när hon gått o lagt sig kan man enkelt ställa bort det. De andra kamingaller grejjerna som är till för detta tar så stor plats runt kaminen att det nog skulle bli trångt att komma förbi.

I lörsags (?) kom Parvel, Bettan o Charlie ut o hälsade på. De blev kvar hela dagen. Vi tog en härlig höstpromenad och värmde oss sedan med potatisgratäng, ryggbiff, beasås o en stor lyxig sallad. Charlie spexade som vanligt med de små ;) Klädde ut sig till kossa o låtsades sova....Siri gillade Cs guldhalsband o bar runt på den fast hon knappt orkade bära upp den. Hon har god smak :)  Parvel var nytatuerad som man kan skymta på bilderna.




Igår var vi hembjudna till morbror Erik. Vi premiäråt i hans nya matsalsrum. Där ekade det lite med tanke på avsaknaden av gardiner o matta. Men han har stora planer den där karln. Mattan tror jag redan var beställd. Tur han inte lydde sin första plan för rummet. En väldigt genomtänkt bar där man såklart skulle få röka. (Rökrum)

På bilden har jag lyckats fånga två karlar som arbetar flitigt i köket. Vad de gjorde sekunderna före och efter bilden är oklart. Parveln har åkt på tatueringssjukan och kom direkt från tatueringsbordet. Sen och oklar anlände han med sin flicka. Av svullna och blodiga skäl lägger jag inte upp några bilder på sjukdomen :P

Inga kommentarer: