måndag 21 december 2009

Måndag igen


Skumtomtar på smältning!


Nöjd efter en portion gröt med katrinplommonpuré i.


Påväg till Farmor Eivor.
Far & son, eller son och far.
Det var igår vi var hos Farmor. Hon hade gjort sina goda pensionärbakelser och crémebullar. Supersmaskiga! Ls pappa med familj var oxå inbjudna. Sena som vanligt men denna gång "bara" 30 minuter. Farmor fick se nakenbild på sin son när hon tittade igenom deras semasterbilder. Hon skarattade och sa att han hade en söt stjärt!
Safira springer raka vägen från hissen och in i köket när vi ska till farmor. Där ligger det alltid en hög med kex och en skål vatten och väntar på henne. Safira och Farmor är alltså goda vänner.
Vi åkte raka vägen från västerpark till Frövi för att kolla in Anna o Tonys nya hus. Ett mycket trevligt sådant. Anna hade mycket planer, men det ska man ha! :) Det har jag oxå och ibland blir några verkliga. Där fanns iaf. fler nyfikna besökare. Bl.a. en liten tjej på 5 veckor. Siri valde att inte se henne, trots många försök. Det hade även införskaffats en liten kissekattunge. Så liten och späd. Den ålade sig i min famn för att sedan inta golvet o dess leksaker.
Nu är det snart jul!

3 kommentarer:

Malin sa...

De ser ut att svettas lite,de där tomtarna... ;) Hoppas det smakar gott! Här har jag precis gjort en halvsats med knäck och såklart-CHOKLADTRYFFEL! ;)
Och ja,nu är det verkligen snart jul! HÄRLIGT!

E-line sa...

Åhh tryffel! =) Larsa tyckte tomtekoket såg ut som råa kycklingfiléer som kokades i smör. UÄk!

Malin sa...

det har han faktiskt lite rätt i...Resultatet blev iaf lite festligare hoppas jag!? =D