fredag 25 december 2009

Julbilder

Julafton är över. Vi var här hemma med Larsas släkt. Gammel mormor och morfar från Kristinehamn, faster Mia och kusinerna William o Danny från Sthlm, Gunilla från svampen och Conny, som kom direkt från sjukhuset. Han var inte på topp efter att ha opererat bort galla och sten, men tyckte han klarade av buset med ungarna bra ändå. Även om han borde vilat mer!

Dagen har varit fantastisk! Massor av mat, efterätter och julgodis. Och så kom tomten!
Här är vår jul:



Julbord Mat, mat, mat....

Kusinerna 4 generationer

Tomten kom o ungarna gjorde segerdansen? ;)
Mycket papper blir det!

Siri fick nästan mest klappar. Safira fick såklart oxå, men när det här benet, nästan lika stort som henne själv OCH med pizzasmak dök upp bland klapparna kunde ALLA andra ben dra dit pepparn växer!

Tomten var tvungen o fara vidare i snön. Alla blev trötta!

Vi for vidare till morfar, o intog ännu ett julbord. Met smakade minst lika gott det! Vi hade blivit hungriga igen. Alla passade på att busa med Siri innan hon fick krypa till sängs. Men det var nog sista gången hon fick sova i en vanlig säng. Nu behöver vi en resesäng. Hon hade både rullat runt till mage och ålat iväg en bit. Charlie var med o tjurade, som vanligt. Han låg o tjura i det rummet vi andra inte var i. Jag försökte få han i lite mysig julstämning, men det gick inte heller hem. Eller vad tycker ni?
Vi har fått jättemycket fina julklappar som både barn och vuxna leker med idag! Tack allesammans för en riktigt god jul med många leenden!
Nu ska jag ner o väcka L som ligger på spikmattan.

Inga kommentarer: