lördag 23 april 2011

Påskafton med besök

Dagen började med försovning/sovmorgon. Siri ropade inte "mammaaaaa" förren kl 9. Jag flög upp! jag skulle ju på loppis! Ville vara där kl 10 när de öppnar, eller strax efter. Men vi for upp, fick på oss kläder, i med frukost, amma lillen, kamma håret....... Klockan hann nog inte bli mer än 9:05 innan jag anlände.

Det blev ett fynd till Siri ett till Allan o ett till oss föräldrar. Siri fick Jeans från Name It för 30 pix, Allan en söt mobil till hans säng för ynka 10 och vi en till babyvakt som fungerar ihop med Siris för endast en hundring! Det var inte lika mycket folk där idag på självaste påskafton så man behövde inte trängas lika mycket som vanligt :)

Det har droppat in folk här hela dagen. Två gamla jobbarkompisar till Larsa var förbi en sväng vid lunch. Allan sov lite räv i vagnen på altanen så de fick se de stora blå ögonen en sväng. Sen kom Erik för vi glömt ringa o ändra tiden på påskfikat idag. Precis när han åkt kom pappa (och Chihuahuan Oscar som han hundvaktar denna vecka) som vi hade kommit ihåg o informera om den nya tiden (eftersom Siri kom i säng lite sent efter en sen påsklunch) Strax efter kom Farmor G o Conny med en släpkärra full med ved o samtidigt kom Erik hit en snabbis igen!

Ja här är det nästan alltid full fart! Hellre det än tvärtom :)

Efter vi avnjutit en supergod påskmiddag från grillen gjorde vi oss iordning för en snabbsväng till Erik o Mangs 30*2-års + Påskfest! Siri o Allan fick följa med. Men blev endast en snabbsväng för sedan höjdes musiken (även i trädgården) till en nivå som kanske barn inte ska vara i. Lagom när vi packat in oss i bilen så sänktes den igen, men då var det så dags... :)

Siri hann iaf. charma de flesta med sitt leende och sina guldiga lockar ;) Allan visade sina stora blå och vi fick en hel del frivilliga barnvakter  =) Min studsmatta som står hos Erik p.g.a. plats(trädgårds)brist tyckte Siri var väldigt rolig nu när hon har bra balans i benen så hon höll till där o försökte få upp både mig o Beppe (Bettan) Men vi höll oss på fast mark trots allt. Alldelses för mycket publik för att hoppa runt med mjölktuttar ;P

Vi hade turen att få besök av hela två påskakörringar idag. Fina kaniner i glada färger hade de ritat. Härom dagen kom ett Jehovas Vittne o knackade på, inte lika kul, de brukar vara så långdragna fast man tackar nej till alla brochyrer. Har iof. inte haft besök av dem sen vi bodde i lägenheten o det är ju några år sedan. Denna kille var glad o trevlig. Inte alls påstridig eller sekt-ig. Jag tackade artigt nej o sa att jag inte var intresserad o han tyckte det var synd men gick snällt sin väg, direkt. Utan frågor! :)

Som vanligt återkommer jag med bilder från årets påskafton...

Inga kommentarer: