tisdag 19 april 2011

Allan en vecka gammal!

Familjen Holmlund/Johansson, tjejerna i Hallins familjen och fröken Björkstrand har varit här o spanat in Allan idag. Amos lyckades hälla såpbubblevattnet över sig själv o gunga tills han kräktes, inte en av hans bästa dagar. Som tur var hann han o Siri jaga lite bubblor innan det tråkiga inträffade. 

Jag var o köpte mitt barnbord som jag tittat ut iförmiddags, och det kom väl till pass en sån här fin dag med fin besök. Där kan barnen sitta o äta bäst de vill. Sno varandras mat o skåla för fulla muggar (för att sedan kasta drycken över axeln) var vad de höll på med mellan de satt o åt fint förståss!

Siri går på dagis på dagarna nu. Det verkar bäst för både oss och henne så valet var inte svårt, trots att rekomendationerna från dagis var att syskonen ska vara hemma o lära känna bebisen oxå. Det har hon varit hela helgen o hela eftermiddagarna/kvällarna. Hon sprang sista biten till dagis imorse o tjöt av lycka att få träffa kompisarna igen =) 

Slänger in bilder från dagens besök:

Jagar bubblor.

Fikar på banan/choklad muffins i vårsolen.



Jennie höll låda, som vanligt

Hon kan inte vara still en sekund den där tjejen :P

Vacker sommarflicka i det blåa blomsterhavet.

Stackars pappans rygg

"Hejdå" säger Siri o vinkar till Eilie.

Dubbelgunga!

Som ni såg så var inte Allan med på bilderna för han fortsätter sitt behagliga liv med lite skönhetssömn. Typ hela dagarna! :)  Det är så skönt. Han är såå enkel! Inte alls som sin syster som var ett yrväder från dag 1. Vaken i stort sett hela dagarna och ville bli uppvaktad hela tiden för att hålla sig någe sånär nöjd. Tur att vi alla är olika!  ;)

Inga kommentarer: