lördag 6 juni 2009

Kärror o trailar, pizza o fotboll

Idag har vi lånat släpkärra från Larsas jobb för att köra iväg med en hel massa skräp vi samlat på oss nu igen.... Det slutade med att allt hamnade hemma hos Erik som skulle hjälpa till att ela upp det. Då slipper man stå o sortera varenda liten pryttel på miljöstationen o ha ögonen på sig.

Har även varit o lunchat med Erika. Var länge sedan vi sågs, igen. Ingen av oss hade något supersmaskigt skvaller, så det blev en lugn och trevlig lunch :)

Har även köpt en båttrailer idag! Så snart kanske båten står på den ist för på pallar. Eller ännu bättre så kanske den kan få hamna i småbåtshamnen där den har sin plats, gapande tom.... Eller ännu ännu hellre så kan nån få köpa den för mig så slipper jag den. Det blir bra =) Har så mkt annat att tänka på nu ändå. Vill hellre ha en husvagn isf. Här är vi inte överens......

Bakade muffins med lite annorlunda fyllning när Carro o Togge kom på besök. Det blev med rabarber, mandelmassa och kardemumma. De blev jättefina. Goda oxå!
Tony var även förbi en sväng, men skulle vidare på 60-års kalas.

Kvällen avslutade vi med fotbollstittande och pizza middag. Jag tittade nästan på hela matchen (!) Men imorrn är det slut på soffliggandet, då ska det ju röstas! ;)

Inga kommentarer: