måndag 22 juni 2009

Helgen som gått

Vädret har varit väldigt upp o ner hela helgen! Regn varvat med sol. Men så fort solen varit framme har vi varit ute. Min mage har fått se solen oxå. Den såg (ser) ut som en fullmåne... Våra två grannar har varit bortresta över midsommar så det har varit knäpptyst ute på dagarna. Inget hundskall eller svordomar efter varandra.

I lördags var vi ute hos pappa o grillade. Smakade riktigt bra! Han hade massa rester från dagen innan. T.o.m. jordgubbar så vi kunde äta tills vi storkna. Hoppar över järntabletten idag. Partytälten satt uppe sedan midsommar så vi kunde sitta ute trots det ostadiga vädret.
Safira var HELT slut efter lekandet med Ninja på M-afton, men när vi anlände till gubben o hon fick syn på ann-Britt o Ninja så fortsatte leken...... runt, runt, runt...

Söndagen gick åt till njutning i solen samt att fixa lite till inne på vinden. Vi cyklade över till Erik en sväng o kolla så han levde. Det gjorde han. De höll på o schakta ut all fyllnadsmassa han samlat på sig på sin tomt. Mang, Agevärn, Bergarn o Lena. Fullt ös alltså! Vi cyklade hem igen när de började gräva runt avsoppsbrunnen. Urk! Då fick vi alla känna på Eriks doft.........

Vi åkte in till stan o åt med Gabi på Saigon och sedan fikade vi på Gröna Grodan, med han, Jean, Crille o Monica. Deras citronsorbet med citronbitar i var ljuvlig!

2 kommentarer:

Malin sa...

Tror du det är smittsamt? Kanske bör sätta bilarna i karantän så inte hela Örebro står å buttar bilar?

E-line sa...

Kanske är bäst. Tur jag bor utanför ;)