tisdag 5 maj 2009

Allt är bara vanligt

En vanlig tisdag, fast med dåligt väder. Det regnar. Mitt i det tråkiga kommer det en sopbil som sopar gatan. Ett bra vårtecken! Trodde inte de sopade här ute på landet. Kanske skulle man ta fram sina gamla inlines ändå? När solen kommer fram igen. Det kan ju dröja.....

Imorse var jag uppe tidigt. Malin kom förbi så gick vi en liten sväng för att plocka korallkornell. Det är ju ingen som beskär den vilda kornellen vid järnvägen, så många har tappat sin fina illröda färg. Hittade iaf några som dög fint! Malin ska ha med dem till en blombinderikurs i Gbg.

Hittade en återbudstid hos bilprovningen nyss. Bokade den och ska dit med Saaben om två timmar och se vad de säger! Borde inte vara något större fel på den. Gamle saaben startade på ett kick, bara han fick ett batteri :)

Magen växer oxå. Det är svårare och svårare att få på strumpor och skor själv. Man får hålla andan när man böjer sig ner så långt. Men det går bra. Ibland är Larsa hemma o hjälper gammeltanten me´t ;)

Det revs på ena sidovinden igår. Nån hade inrätt en kallvind väldigt dåligt. Så dåligt att det möglade. De hade satt en tunn isoleringsbit direkt mot stenytterväggen, o sen en tunn trävägg på det. Nu ska det göras ordentligare!

Annars är det väl inget nytt.

1 kommentar:

Sanna sa...

haha jaså? =)
Vi har den i fjugesta vid kälkesta, inte alls långt i från Sannabadet.