måndag 1 augusti 2011

Bananflugor

De invaderar så fort man lämnar nånting framme nu. En banankaka var inte det bästa att ställa fram åt dom.... Effektiva metoder att bli av med dem är: smörgåsgurkespad, det luktar så gott att de faller i o drunknar. Annars är den klassiska dammsugaren effektiv. En fälla och sen smyga fram med dammsugaren när de minst anar. Komposten fungerar tydligen jättebra som fälla...

Idag har vi varit ute o slappat hela dagen. Linn kom förbi och sällskapade på eftermiddagen. Vi satt o pratade på altanen och Siri sprang fram o tillbaka med diverse saker och spexade för att få all uppmärksamhet. Det lyckades.

Nu har vi precis kommit in från garaget. Jag har dammsugit noga noga och L har påbörjat målning av golv. Helt onödigt i mitt tycke, men det är ju nu eller aldrig och han ville nu så bara att passa på. Så rent som det är därinne nu (främst på saker) kommer det ALDRIG bli igen!

1 kommentar:

Linn sa...

Tack för igår, det var trevligt! :)
Och förresten så rekommenderar jag att ni slutar med allt som innehåller banan så ska ni se att ni slipper bananflugorna. :P Jag vet ju, erfaren bananhatare. :)