måndag 13 juni 2011

Förmiddagen på studsmattan

Efter bvc kontroll och lite extra lek i väntrummet eftersom Siri bara var tvungen att ta hand om dockorna, hästarna och servisen..... så bytte vi bilen mot hunden och gick över till Erik. Han jobbar ju föståss trots att han nog skulle behöva vara hemma o sova idag efter en låååång svensexa för sin chef. En tvådygns svensexa är ju inte var dag  :-S  Bara ungdomar som Erik som orkar?

Vi studsade studsmatta tills benen inte orkade längre. Siri började bli blå om läpparna men hade itne tid att sätta sig i lä. Blåsten är kall idag och med ett öppet läge med utsikt och kvällssol till sent sent så får man stå ut med lite extra blås. Efter att ha lockat med bullar kom hon ner o satte sig i solen o värmde sig lite. 


Det var kul att mamman var under studsmattan....

Picknick


Bulle!



Smultronen är färdiga utefter vägarna och när vi gick hemmåt så hittade vi gigantiska sådana. Smultron stora som jordgubbar!! Tyvärr blev vi så till oss att vi plockade och slukade dem innan något kunde komma mellan, så det blev inga bilder på bjässarna. De smakade dock inte så mycket....

Inga kommentarer: