torsdag 30 juni 2011

Farligt nära semester!

Igår efter dagishämtning svängde vi in på Kvinnersta o kollade in lite djur. Siri ville bara se åsnorna (som flyttat till stora holmen) men vi fick se en o annan annan krabat ist.

Pappa goja. Som skrattade åt Siri när hon grät för hon inte fick gå in genom en dörr  :D

Farliga djur, om man frågar Siri.

Kände mig inte alls utstirrad.

Stor som ett as.

Den här var inte i bur men skulle (som ni ser) behöva låsas in. Vet inte vad det är men det ser ut att göra riktigt ont om han får tag i en!!! Hittade den på köksbänken idag och vi kan säga som så att han kan inte göra en flyga förnär  ;)

Gick upp tidigare idag för att fixa dessa buketter till dagispersonalen. Så blev det inte. Det blev att bada ett nedbajsat litet (läs stort) spädbarn istället ;) Blommorna slog jag in o lämnade på eftermiddagen ist. Alla sommarblommor är så otroligt vackra där ute nu. Slå om lite cellofan o tapet/presentpapper och en fint band så blir det mycket festligare. Sista dagen är nu gjord på dagiset Grodan.

For in till stan o kollade in alla bilar som befann sig på gatorna därinne. Siri verkade fascinerad, kanske får åka till stan oftare :-S Men det är så hett därinne. Bättre o va i trädgården i vad-man-vill-slit-o-släng-kläder :) Nu hälsade vi på min gamle vän Linnea o hennes mamma som var på besök. 

Siri vill alltid ligga o gosa med Allan. Varesig hon får plats eller ej.

Pipande leksaker går hem hos ALLA!



                            > bilden censurerad p.g.a. kroppens ägare  ;)  <
Brorsan o Syrran håller ihop.



Kissen (Fisen) vågade sig fram ett fåtal gånger. Men Siri fick faktiskt klappa lite, så hon var nöjd! Kissen var rädd för den blodtörstiga o farliga hunden som inte la märke till kissen.

Siri fick prova massa armband o halsband av snälla Linnea som inte vet hur lätt de kan gå sönder. Sen kom hon till mig o ville att jag skulle ta kort på henne o smycket, hihi :)  

Inget djur lr smycke kom till skada under besöket.

Nu är det bara en dag kvar för L på jobbet! Ikväll rev vi bort den braiga gömma-sig-inne-i-bilen-o-amma-toningen för att besikta den kl 7 i Arboga imorrn bitti. En dag efter vi fått körförbud för att vi inte kommit ihåg o boka tid, i tid! Välkommen Juli!

2 kommentarer:

Li sa...

Men fy fan vilken vidrig tingest.. ser giftig ut också. Urk. Du måste ta reda på vad det är. Kan man maila någon skalbaggsexpert kanske? Eller typ Kolmården?

Ja galet hett har vi det här inne i stan. Skulle också hellre suttit i en trädgård och ha det gött.

Linnea sa...

Den där Linnean tycker inte det gör nånting om saker går sönder när det är ett sånt charmtroll som provar ;) Tack för trevligt besök, nästa gång får du åka hem utan Allan :P